Skočite na glavni sadržaj
Centar unutarnjeg tržišta EU - Logo

‌Najava on-line radionice: Erasmus za mlade poduzetnike

21.03.2024.

PORA - Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, INFORMO – udruga za poticanje zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja, Enter Koprivnica d.o.o., Križevački poduzetnički centar d.o.o. i Poduzetnički inkubator Đurđevac pozivaju vas na on-line informativnu radionicu na temu: „Erasmus za mlade poduzetnike“ koja će se održati 27. ožujka 2024. godine (srijeda) s početkom u 10,00 sati putem on-line platforme Microsoft Teams.

Predviđeno trajanje on-line informativne radionice je 45 minuta, namijenjena je predstavnicima privatnog sektora i ima za cilj pružiti informacije o Erasmus programu za mlade poduzetnike koji predstavlja inovativnu platformu za međunarodnu razmjenu iskustava i znanja između iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika koji su u fazi pokretanja ili su već započeli s vlastitim poslovanjem.

Prekogranični program razmjene pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u zemljama na europskom teritoriju, a iskusnim poduzetnicima omogućuje da na nekoliko mjeseci dobiju motiviranog mladog poduzetnika koji mu može dati nove ideje/dodatna znanja u poslu.

Pridružite se ovoj on-line radionici, informirajte se i iskoristite mogućnosti koje vam nudi.

Svoje sudjelovanje na on-line informativnoj radionici možete potvrditi najkasnije do 26. ožujka 2024. godine do 15,00 sati putem sljedeće poveznice.

Izvor: Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, 21.03.2024.